Vloerafwerking: over smaak valt wel te twisten

U heeft een bestaande houten vloer. U heeft daar uw zuurverdiende geld aan gespendeerd maar de vloer voldoet niet meer aan uw wensen. Want de kleur is niet meer naar wens of er zijn beschadigingen in gekomen. 

Door onze jarenlange ervaring helpen wij u met de keuze van de vloerafwerking die het beste bij past. Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend een offerte voor vloerafwerking op.

Omdat u een drukker leven heeft dan vroeger, heeft u geen of weinig tijd voor vloerzorg.  De kinderen vragen alle aandacht en dan zou het toch wel makkelijk zijn als een licht vochtige doek volstaat.

Het kan ook zijn dat u gewoonweg geen tijd meer wilt besteden aan de verzorging van uw vloer. Bijvoorbeeld als u een dagje ouder wordt. Maak het u dan ook gemakkelijk.

We onderscheiden in hoofdlijnen twee soorten afwerking in vloeren.

Enerzijds: de gesloten afwerking in de vorm van lak met diverse glansgraden van glans, zijdeglans of natuurlijk mat. Uw vloer wordt verzegeld door een slijtvaste lak die geen vuil en vocht geen kans geeft het hout in te dringen.  U houdt de vloer eenvoudig schoon door stofvrij maken en indien nodg af te nemen met een lciht vochtige mop.

Eenvoudig, snel en kost weinig tijd. Om de lak te verduurzamen kunt u een vloerpolish inzetten.

Anderzijds zijn er open systemen  in de vorm van olie en wax-achtige sytemen of combinaties hiervan. Er worden legio aan systemen aangeboden, waarbij dekeuze meestal wordt bepaald door de gewenset uitsraling. Zo hebben deze systemen als kenmerk geen of nauwelijks glans. De strucvtuur of houtnerf blijft duidelijk aan het zicht. Geeft een natuurlijke uitstraling.

We houden deze vloeren in conditie door het hout tijdig te voeden met een conditioner die minimaal jaarlijks wordt aangebracht. Geen paniek want vaak is lokaal aanbrengen ook mogelijk zonder aanzetten. Uw mooie vloer blijft schoon door de vloer te reinigen met zogenaamde cleaners waar ook voeding in zit.

Groot voordeel van deze afwerking is de mpogelijkheid om de vloer plaatselijk te herstellen in tegenstelling tot lak.

Offerte afwerking vloer; vraag deze nu aan.

Wilt u weten welke afwerking het beste bij uw leefwijze past of welke mogelijkheden er zijn voor uw vloer, maak dan een vrijblijvende afspraak en wij vertellen u er alles over. Een offerte voor vloerafwekring maken we gratis. U weet dan ook precies waar u aan toe bent.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
:
4 plus 8
Voer het resultaat in a.u.b.