Een houten vloer: haal de natuur in huis

Een echte houten vloer is een prachtige basis voor uw interieur en geeft een gevoel van geborgenheid, degelijkheid  en gezelligheid.

Er is een groot aanbod van allerlei houten vloeren in velerlei houtsoorten, patronen en systemen. De keuze in houten vloeren is zo groot dat er voor iedereen een keuze te maken valt. De houten vloeren die nu worden geleverd zijn afgewerkt  met de modernste technieken en er is rekening gehouden met nieuwste ontwikkelingen. U kunt kiezen uit een mat gelakte of een matte olie afwerking. Met dit laatste procédé  kunnen met name Eiken vloeren in ruim 40 sfeer kleuren worden aangeboden. Houten vloeren zijn toepasbaar in alle ruimten. Ook het leggen van houten vloeren  op vloerverwarming(vloerkoeling) is geen enkel probleem. Houten vloeren zijn er in vele uitvoeringen. Wilt u weten wat een houten vloer kost, doe dan een aanvraag via het formulier offerte houten vloer.

Vergeet daarbij niet aan te geven wat u belangrijk vind. Laat ook weten of er speciale wensen zijn zoals gebruik in badkamer of in combinatie met huisdieren. In de offerte voor uw houten vloer zullen we ui het juiste advies geven.

De meeste houten vloeren kunnen zowel zwevend als vast verbonden aan de ondervloer geelgd worden. Onze vakmensen, de parketteurs, leggen uw vloer vakkundig in nauw overleg met de wensen van de klant. Het gaat erom dta u als klant tevreden en trots kunt zijn op een mooie houten vloer.

Ook is in veel gevallen een houten vloer door u zelf te leggen. Dit zonder dat u de garantie hoeft te missen. Dat doen we door uitleg en advies  te geven. Samen  met u zal onze technische dienst ter plaatse de knelpuunten doorlopen en een passende oplossing bieden. U ontvangt beslist een duidelijke leginstructie en de bijbehorende hulpmaterialen, zoals lijm, tussenvloer en dergelijke.

Voor uw  offerte houten vloer komen we ook graag op afspraak bij u op locatie. Voordeel is dat u dan precies weet wat de prijs is zonder verrassingen achteraf. Als u dit wilt, laat het ons da via het formulier offerte houten vloer weten. U kunt ons ook gewoon bellen.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
*:
*:
:
*:
:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
:
7 maal 2
Voer het resultaat in a.u.b.