Laminaat: mooi en praktisch gaan wel samen

Laminaat vloeren zijn niet gemaakt van hout, maar hebben tegenwoordig vrijwel dezelfde uitstraling als een houten vloer. Laminaat, het woord zegt het al, het gaat om een gelamineerd product, dat is samengesteld uit een toplaag, vaak een een fotografische weergave van een houtstructuur. Deze slijtvaste toplaag is verwerkt op een tussenlaag MDF of HDF. Aan de onderzijde is een kleurloze uitvoering van de toplaag contra verwerkt.Ook zijn er tal van decoren in steen of natuursteen.

Uw wensen in kaart gebracht.

Hoe natuurgetrouw het beeld van de laminaatvloer is, hangt vaak samen met de kwaliteit die u vraagt in uw offerte voor een laminaatvloer. Ook is bij het aanvragen van een offerte voor laminaat belangrijk stil te staan bij het soort gebruik. Een slaapkamer vraagt niet dezelfde kwaliteit als een woonkamer.Het tegenwoordige kwaliteitslaminaat is zo stabiel dat menig handige klusser er prima in slaagt deze vloer zelf te leggen. Temeer omdat ongeacht de prijs van het laminaat geen lijm wordt gebruikt. We praten dan ook over een lijmloze laminaat vloer: het laminaat is rondom voorzien van een simpele click verbinding.

Gratis technisch advies van de vakman.

Hoewel laminaat op elk type ondergrond zwevend kan worden gelegd, raden wij u aan wel rekening te houden bij uw aanvraag voor een laminaat offerte welke soort ondergrond aanwezig is. Wij zullen u dan in de laminaat offerte een passende ondervloer voor laminaat adviseren. Want het is nogal een verschil of er wel of geen vloerverwarming onder ligt.Vul het formulier daarom zo compleet als mogelijk in. Alvast dank voor uw aanvraag.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
8 maal 2
Voer het resultaat in a.u.b.